Veľkoobchody s nábytkom majú určite svoje čaro a nespochybniteľné výhody. Bohatý výber, najrôznejšie dizajnové štýly, rôzne cenové kategórie či triedy kvality. Mnohí oceňujú aj instantnú rýchlosť, ktorou môžete mať vybratý nábytok doma. 

Je však mnoho výhod, ktoré získate len s nábytkom na mieru. Ktoré to sú? Čítajte ďalej, dozviete sa viac:

  • Je proste ušitý PRESNE NA MIERU

A to sa vždy hodí. Nielen do malých bytov, kde sa každý využitý centimeter štvorcový počíta. Predstavte si napríklad taký pretŕčajúci gauč, veľký stôl, ktorého hrany zavadzajú v úzkom priestore, či naopak vznik nevyužiteľných prázdnych miest. To všetko je nielen nefunkčné, ale aj do oka bijúce a to nemusíte byť ani veľmi estetický typ.

  • Môžete si byť istý jeho KVALITOU

Keď si nechávate vyrobiť nábytok na mieru, viete presne z akého materiálu je vyrobený  a v mnohých prípadoch môžete byť oboznámený aj s celým výrobným procesom. Zároveň nábytok vyrobený ručne, bude mať vždy väčšiu kvalitu ako ten z pásovej výroby.

  • ORIGINÁLNY ŠTÝL

Chodíte po obchodoch s nábytkom a všetko sa vám zdá tak nejak obohraté, nudné, nevýrazné, okukané? Vymyslite si svoj vlastný! Neviete ako na to? To nie je žiadny problém, pretože firmy, ktoré ponúkajú nábytok na mieru, Vám často pomôžu aj s jeho návrhom. Vypočujú si Vaše požiadavky, spracujú návrh a upravujú ho, kým nie ste 100% spokojní.

  • JEDINEČNÝ DIZAJN

Vám by sa aj to veľké žlté kreslo páčilo, ale vadí Vám, že ho nájdete v každej tretej domácnosti? To sa Vám s nábytkom na mieru zaručene nestane. S ním máte doma jedinečný kúsok vyrobený iba pre Vás s natoľko osobitým štýlom, aký len budete požadovať.